Kom G’lac ontdekken

Kom G’lac ontdekken
delen op :

Ons verhaal Begon in 1958

We moeten even terug in de tijd ! Het begon al in 1958, toen Jeanine Ballieu een groothandel in kleding, juwelen en cosmetica oprichtte. Ze noemde het Vocol BV en zo heet het vandaag de dag nog steeds, maar waarschijnlijk ken je het beter als Beauty Concept Store. Nog altijd groeit het bedrijf, waardoor het idee ontstond van een eigen lijn producten en zo werd G’lac geboren.

Luisteren naar de klant.

Bij G’lac hebben we één ambitie Kwaliteit! hierbij was een goede communicatie van essentieel belang, luisteren naar de klant en beantwoorden aan haar verwachtingen. Aan de basis van deze filosofie ligt een onberispelijke hoge kwaliteit van alle producten en een hoge mate van service en begeleiding voor al onze klanten.

Kennis Delen.

We verzorgen interactieve trainingen en workshops om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Klanten van over de hele wereld zijn welkom in ons modern training center in Sint Niklaas waar ze niet enkel geïnformeerd worden over het juiste gebruik van G’lac producten, maar waar ze de theorie ook in de praktijk kunnen omzetten.

De Showroom

In juni 2012 heeft Vocol het nieuwe bedrijfspand in Sint Niklaas betrokken. “We hebben een pand van 1.200 vierkante meter. Daarvan is 380 vierkante meter ingericht als showroom met een ruime parking en een opleidingscentrum. Het complete assortiment van meer dan 8.500 artikelen is overzichtelijk onderverdeeld naar product, materiaal en gebruik. “Breng maar eens een bezoekje”