Hoe Flexrub rubberbase gebruiken?

Hoe Flexrub rubberbase gebruiken?
delen op :

De Flexrub rubberbase is een basis gel met een dikke viscositeit die zorgt voor de perfect hechting van de natuurlijke nagels. De Flexrub rubberbase is zo wel sterk als flexibel en zeer eenvoudig aan te brengen, hij egaliseert alle oneffenheden van de nagelplaat en verstevigd zachte en dunne nagels. De Flexrub rubberbase is idiaal voor probleem nagels hij hersteld schuren en breuken en laat deze op een natuurlijke wijze uitgroeien, maar hij creëert ook een bolling voor een heel natuurlijke looks.

Hoe Gebruiken ?

Manicure

Belangrijk bij het aanbrengen van de Flexrub rubberbase is de voorbereiding.
Desinfecteer je handen en die van de klant. Druk de nagelriemen voorzichtig naar achter met een pro pusher of bokkenpoot. Vijl de natuurlijke nagel in vorm en buff de oppervlakte van de nagelplaat. Verwijder het vijlsel van de nagel met een manicureborsteltje.

Scrub Fresh

Maak de nagelplaat schoon met de Scrub Fresh – dat is een reinigingsmiddel voor de natuurlijke nageloppervlakte. Het reinigt het nageloppervlak en trekt tijdelijk vocht uit de nagellagen. Het laat bacteriebestrijders achter op de nagels om infecties te voorkomen.

Flexrub rubberbase

Breng een laagje Flexrub rubberbase op de nagels aan zonder contact te maken met de nagelriemen. Hard 90 sec. uit onder de UV-lamp of 30 sec. onder led-lamp. De Base is plakkerig en moet ook zo blijven.

G’lac Kleur

Breng in dunne laagjes de G’lac kleur aan op de nagels zonder contact te maken met de nagelriemen. Lak de kop van de nagel zeer goed voor optimale hechting. Hard 120 sec. uit onder de UV-lamp of 30 sec. onder de led-lamp. Wij adviseren 1 tot 2 laagjes G’lac.

Top’it

Breng een dun laagje G’lac Top’it aan op de nagels. Belangrijk ! Lak de kop van de nagel zeer goed voor een optimale hechting. Hard 120 sec. uit onder de UV-lamp of 60 sec. onder led-lamp.