Step by Step

Step by Step
delen op :

Wat heb je nodig ?

• 180/180 vijl of bufferblokje
• Cuticle pusher / orangewood sticks
• G’lac Scrub Fresh
• G’lac Base
• G’lac Top’it
• G’lac Color
• G’lac Disinfec’it
• G’lac Remove’It
• Remover pads
• Cuticle pusher
• UV-lamp (36 watt) of Led-lamp

Manicure

Belangrijk bij het aanbrengen van G’lac is de voorbereiding.
Desinfecteer je handen en die van de klant. Druk de nagelriemen voorzichtig naar achter met een pro pusher of bokkenpoot. Vijl de natuurlijke nagel in vorm en buff de oppervlakte van de nagelplaat. Verwijder het vijlsel van de nagel met een manicureborsteltje.

Scrub Fresh

Maak de nagelplaat schoon met de Scrub Fresh – dat is een reinigingsmiddel voor de natuurlijke nageloppervlakte. Het reinigt het nageloppervlak en trekt tijdelijk vocht uit de nagellagen. Het laat bacteriebestrijders achter op de nagels om infecties te voorkomen.

Base

Breng een dun laagje G’lac Base op de nagels aan zonder contact te maken met de nagelriemen. Hard 90 sec. uit onder de UV-lamp of 10 a 30 sec. onder led-lamp. De Base is plakkerig en moet ook zo blijven.

Kleur

Breng in dunne laagjes de G’lac kleur aan op de nagels zonder contact te maken met de nagelriemen. Lak de kop van de nagel zeer goed voor optimale hechting. Hard 120 sec. uit onder de UV-lamp of 30 sec. onder de led-lamp. Wij adviseren 1 tot 2 laagjes G’lac.

Top’it

Breng een dun laagje G’lac Top’it aan op de nagels. Belangrijk ! Lak de kop van de nagel zeer goed voor een optimale hechting. Hard 120 sec. uit onder de UV-lamp of 60 sec. onder led-lamp.

Tijd voor een nieuwe kleur !

Het verwijderen van G’lac is heel simpel.
Buff de kleur lichtjes op tot hij een matte schijn heeft. Doordrenk de remover pads met de G’lac Remove’it. Plaats de pads op de nagels: zorg ervoor dat alleen het watten gedeelte de nagel raakt en geen contact maakt met de huid. Laat de remover pads 10 min. intrekken. Voor een snellere inwerking kan je deze onder de uv-lamp houden. Verwijder vervolgens de G’lac door de aluminiumfolie met een draaiende beweging van de nagel te verwijderen. Gebruik een orangewood stick of een cuticle pusher om resterende stukjes product te verwijderen.
LET OP: Trek nooit het product van de natuurlijke nagel, dit beschadigt de natuurlijke nagel. Polijst de nagels met het polijstblok en de nagels zijn weer als van nature.