Flexrub Rubber Base Cover Pink 15ml

categorie(ën) :

Benodigheden
Top'It & Base
delen op :

Flexrub Rubber Base Cover Pink 15ml

– Rubber Base & Builder
– Verstevigd zachte, dunne nagels
– Egaliseert oneffenheden
– Hersteld schuren en breuken
– Zorgt voor een natuurlijk Bolling

Flexrub Rubber Base Clear Pink

De Flexrub is een ruberbase die zorgt voor de perfect hechting van de natuurlijke nagels. De Flexrub is zo wel sterk als flexibel en zeer eenvoudig aan te brengen , hij egaliseert alle oneffenheden van de nagelplaat en verstevigd zachte en dunne nagels. De Flexrub hersteld schuren en breuken en laat deze op een natuurlijke wijze uitgroeien, maar hij creëert ook een bolling voor een heel natuurlijke looks .

Hoe werkt Flexrub Rubber Base ?

Manicure

Belangrijk bij het aanbrengen van de Flexrub rubberbase is de voorbereiding.

Desinfecteer je handen en die van de klant. Druk de nagelriemen voorzichtig naar achter met een pro pusher of bokkenpoot. Vijl de natuurlijke nagel in vorm en buff de oppervlakte van de nagelplaat. Verwijder het vijlsel van de nagel met een manicureborsteltje.

Scrub Fresh

Maak de nagelplaat schoon met de Scrub Fresh – dat is een reinigingsmiddel voor de natuurlijke nageloppervlakte. Het reinigt het nageloppervlak en trekt tijdelijk vocht uit de nagellagen. Het laat bacteriebestrijders achter op de nagels om infecties te voorkomen.

Flexrub rubberbase

Breng een laagje Flexrub rubberbase op de nagels aan zonder contact te maken met de nagelriemen. Hard 90 sec. uit onder de UV-lamp of 30 sec. onder led-lamp. De Base is plakkerig en moet ook zo blijven.

G’lac Kleur

Breng in dunne laagjes de G’lac kleur aan op de nagels zonder contact te maken met de nagelriemen. Lak de kop van de nagel zeer goed voor optimale hechting. Hard 120 sec. uit onder de UV-lamp of 30 sec. onder de led-lamp. Wij adviseren 1 tot 2 laagjes G’lac.

Top’it

Breng een dun laagje G’lac Top’it aan op de nagels. Belangrijk ! Lak de kop van de nagel zeer goed voor een optimale hechting. Hard 120 sec. uit onder de UV-lamp of 60 sec. onder led-lamp.