Pastello Green

categorie(ën) :

geel
Kleur
Pastello Collection
delen op :

Pastello Green

Pastello Green

De nieuwe Pastello Green met zijn unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie diepe kleuren zorgen en die niet vervagen. De originele G’lac kleurencollectie zijn gellak kleuren die enkel op de G’lac mengmachine gemaakt worden. En door de speciale samenstelling van de nieuwe generatie G’lac kleuren is G’lac nog beter bestand tegen vervaging en de kleur blijft altijd even stralend. Je kan dus gewoon niet fout kiezen met deze nagelproducten van G’lac voor de perfecte gellaknagels! Pastello Green Gellak gellaknagels nagelproduckten.

Je kan de kleuren apart of als collectie aankopen .

Hoe lang blijft het zitten ?

Afhankelijk van je uitgroei 3 tot 4 weken, wij raden aan om een refill om de 3 weken voor een sterkere en gezondere nagelplaat.

Hoe Werkt Het ?

Stap 1
Belangrijk bij het aanbrengen van Pastello Gellak is de voorbereiding. Desinfecteer je handen en die van de klant. Druk de nagelriemen voorzichtig naar achter met een G’pusher of bokkenpoot. Vijl 180/180 de natuurlijke nagel in vorm en buff de oppervlakte van de nagelplaat. Verwijder het vijlsel van de nagel met een manicureborsteltje.

Stap 2
Maak de nagelplaat schoon met de Scrub Fresh – dat is een reinigingsmiddel voor de natuurlijke nageloppervlakte. Het reinigt het nageloppervlak en trekt tijdelijk vocht uit de nagellagen. Het laat bacteriebestrijders achter op de nagels om infecties te voorkomen.

Stap 3
Breng een dun laagje G’lac Base of Rubber Base op de nagels aan zonder contact te maken met de nagelriemen. Hard 10 sec uit onder led-lamp. De Base is plakkerig en moet ook zo blijven.

Stap 4
Werk in 2 laagjes en breng de G’lac Pastello Green Gellak kleur aan op de nagels zonder contact te maken met de nagelriemen. Lak de kop van de nagel zeer goed voor optimale hechting. Hard 30 sec. onder de led-lamp. Wij adviseren 2 laagjes G’lac

Stap 5
G’lac Top’it breng je aan op de nagels. Belangrijk ! Lak de kop van de nagel zeer goed voor een optimale hechting. Hard 60 sec. onder led-lamp.

Pastello Green Gellak gellaknagels nagelproduckten

Ingrediënten:

Polyurethane hema hydroxycyclohexyl pehenyl ketone diphenyl(2.4.6-trimethylbenzoyl)phosphine oxide hydroxypropyl cellulose white carbon black 600-358-3 pigment

Je kan de kleuren apart of als collectie aankopen .