Over G’lac

Over G’lac

Wie zijn we.

Zo als alles …Gebeurd alles met vallen en opstaan, maar mag ik mezelf eerst even voorstellen!

Ik ben David de bedenker en ontwikkelaar van G’lac.  ik had reeds een bedrijf Beauty Concept Store een onderneming die al bezig was met fashion sinds 1958. We hadden ons gespecialiseerd in de toeleverring van nagel, hand en voetproducten. Ik ben reeds 20jaar actief in de beauty Sector en ben altijd op zoek naar de allernieuwste trends en ontwikkelingen binnen de beauty Branche.

Hoe Het begon.

Maar hoe begon G’lac ? Het begon in 2012, het gellac systeem stond net in zijn kinderschoenen, en had net de verdeling op mij genomen van verschillende merken. Ik kwam tot de ontdekking dat er geen enkel goed soak off systeem bestaat, ze breken, ze verkleuren, rimpelen, lakken niet goed, glanzen niet mooi, je kent het probleem wel !

ik had reeds 20jaar ervaring verzameld in de nagelbranche en wist exact wat een product moest kunnen en doen. Dit is het grote verschil met andere merken, zij maken een product en maken er een marketing rond. Bij G’lac heb ik een product gemaakt op maat voor en door nagelstylisten. Hiervoor mijn dank aan alle stylistes die me hebben geholpen om G’lac perfect te maken .

NA 5 jaar experimenteren en testen rolt op  1 Juni 2017 ( en ik zo trots als een aap ) het eerste G’lac  flesje van de band.  De Top’It de beste glans ooit gemaakt. En nu hebben we meer dan 200 kleuren met elke 4 maand een nieuwe  thema collectie.  En intussen hebben we het gamma verder uitgebreid met essentiële tools voor een optimaal gebruiksgemak.

Ja het is Belgisch.

G’lac is Belgisch ! De speciaal samengestelde formule van de soak off nagellak is ontwikkeld en gepatenteerd. G’lac is een NIET solvent UV gel polish wat het uniek maakt.

 

De moeite waard om ons te leren kennen.

David

CEO